Harmonia - vlavo 1 Harmonia - vlavo 2 Harmonia - vlavo 3

Silvester 2023

Miesto: Strážske

Deň 28. 12. 2023 bol v našom zariadení veselý. Pripravili sme pre prijímateľov sociálnych služieb v dopoludňajších hodinách talentovú súťaž „Harmonia má talent,“ ktorá sa v našom zariadení stala tradíciou.

Na 3. ročníku tejto súťaži, sa prijímatelia prezentovali svojimi talentmi, spev, tance, hra na bubny, hra na ústnu harmoniku ako aj krátkou ukážkou karate. V tejto súťaži boli prijímatelia hodnotení porotou, ktorá bola zložená z prijímateľov sociálnej služby, a dobrovoľníkmi z Gymnázia sv. E. Steinovej v Košiciach. Všetci súťažiaci boli odmenení potleskom a sladkosťami. Tí, ktorí boli najúspešnejší boli odmenení hodnotnými cenami. Zo svojich úspechov mali veľkú radosť.
V popoludňajších hodinách sme pokračovali v tom istom veselom duchu, spevom a tancom sa naši prijímatelia sociálnych služieb rozlúčili so „Starým rokom 2023“. Iskričky v očiach sa im objavili už pri počúvaní skladby z rozprávky tri oriešky pre popolušku, ktorú im zaspievala dobrovoľníčka z gymnázia sv. E. Steinovej. Krásnym úvodným slovom ako aj programom nás sprevádzali dobrovoľníčky. Naše šikovné kuchárky nám pripravili občerstvenie.
 

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: PhDr. Jana Kalová
Vytvorené: 28.12.2023 06:00
Upravené: 11.01.2024 12:52